Het koerier bedrijf uit Oost-Vlaanderen met snelle en betrouwbare levering Tel: +32 (0)489 222 080

Werking Snel Pakje Leveren, de koerier voor Oost-Vlaanderen

Hoe werkt onze koerier dienst?

Snel Pakje Leveren maakt gebruik van CR Taxi uit Gent om pakjes te leveren. Indien u uit Oost-Vlaanderen een pakje wil laten leveren garanderen wij binnen het uur het pakje op te halen en in alle veiligheid naar uw bestemming te brengen in het binnen- of buitenland.

Veelgestelde vragen

Waarom gebruik maken van taxi bedrijven?

  • Veilig: uw pakje wordt rechtstreeks van ophaalplaats tot bestemming vervoerd, er is veel minder kans op diefstal of verlies.
  • Betrouwbaar: er zijn geen tussenstappen waardoor de kans op beschadiging en vertraging minimaal zijn.
  • Snel: taxi's hebben het voordeel dat zij over speciale taxi rijstroken mogen rijden, waardoor zij sneller op de bestemming zijn.

Enkel Oost-Vlaanderen?

Natuurlijk halen wij ook pakjes op buiten Oost-Vlaanderen, maar dan kunnen wij niet de garantie geven om binnen het uur het pakje op te laten pikken door onze koerier.

Enkel Binnenland?

Wij halen enkel pakjes op in Belgiƫ, maar bezorgen deze ook in alle veiligheid naar het buitenland.

Prijs

De prijs van levering is enkel afhankelijk van de af te leggen afstand tot bestemming. We maken geen onderscheid in prijs aan de hand van de grootte van een pakje. De grootte mag wel niet groter zijn dan drie kubieke meter.

Overtuig uzelf en laat een pakje door ons leveren, onze goeie service en aantrekkelijke prijs zullen u niet teleurstellen.

Nuttige informatie

Aanbevolen sites